Web del Observatorio del Paisaje

Press information

RETURN

30 November 2007

Aproven un catàleg del patrimoni de Llançà que s'ha de protegir

DDEG Diari de Girona - [Feature]

L'Ajuntament de Llançà ha aprovat inicialment un catàleg d'elements que pel seu interès arqueològic, històric, artístic, paisatgístic o arquitectònic han de disposar d'una especial protecció.

L'objectiu del catàleg, segons ha informat l'Ajuntament de Llançà, és que el municipi es pugui dotar dels instruments oportuns per a protegir el patrimoni cultural, així com fomentar la conservació, millora i reposició dels elements catalogats. Prèviament es marquen quins són els edificis que es considera que pel seu valor han de ser protegits d'algunes intervencions i posteriorment es decideix quines són les intervencions o el tipus de protecció que tenen.

Segons ha post de manifest l'alcalde de Llançà, Pere Vila, 'aquest catàleg del patrimoni és un pas molt important per a la conservació i la millora de Llançà'. En aquest sentit, Vila ha remarcat que 'd'aquesta manera es demostra que des de l'Ajuntament es vetlla per a la preservació del patrimoni cultural del municipi'.

© 2024 Landscape Observatory of Catalonia | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net