Web del Observatorio del Paisaje

Informació a la premsa

REGRESAR

14 de Junio de 2006

El Consell Comarcal del Priorat farà tres miradors a Porrera, Cabacés i el Molar

Pretenen que en tinguin els 23 municipis de la comarca. Els municipis de Cabacés, el Molar i Porrera tindran aviat els seus miradors. El Consell Comarcal del Priorat ja ha aprovat iniciar els expedients de contractació de les obres que es faran en una sèrie de punts d'aquestes localitats destinats a oferir panoràmiques del territori prioratí. El Consorci per al Desenvolupament del Priorat subvenciona les actuacions.

El Punt - - Camp de Tarragona [Crónica]

Les obres formen part del projecte Miradors del paisatge del vi, que pretén dotar tots els municipis de la comarca d'aquests atractius punts turístics i paisatgístics. El Consell Comarcal del Priorat va posar en marxa aquest projecte fa uns mesos amb la intenció que els municipis tinguessin més atractius turístics, donant suport al projecte de cooperació promogut pel Consorci per al Desenvolupament del Priorat Paisatges del vi.

Per formar part d'aquesta iniciativa, els diferents ajuntaments han de signar un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal. Després, aquest organisme demana subvenció al programa Leader Plus per a la realització de l'actuació. L'objectiu és poder signar conveni amb els 23 municipis de la comarca.

D'altra banda, el Consell va aprovar l'abril passat una memòria per demanar subvencions al Govern per fer set miradors a Cornudella (9.699 euros), els Guiamets (9.375), la Morera de Montsant (5.327), la Torre de Fontaubella (10.245), la Vilella Alta (4.733), la Vilella Baixa (11.541) i Gratallops (5.671).

© 2023 Observatorio del Paisaje de Cataluña | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net