Web del Observatorio del Paisaje

Informació a la premsa

REGRESAR

23 de Enero de 2014

La Llibreria Serret institueix uns premis de literatura rural destinats a obres en catalā, aragončs i castellā

Novelˇla, assaig i ālbum ilˇlustrat hauran d'explorar la vida rural en el mķn contemporani.

Ara - [Crķnica]

Foto

La Llibreria Serret de Vall-de-Roures (Matarranya, Terol) ha creat quatre premis literaris de temātica rural per a obres de narrativa i en assaig en catalā, en aragončs i en castellā, a més d'un quart premi reservat a un ālbum ilˇlustrat infantil que també podrā ser escrit en anglčs.

La dotaciķ total entre les quatre categories és de 5.000 euros en concepte de drets d'autor per la publicaciķ de les obres guanyadores, que han d'estar relacionades amb el mķn rural d'avui, el territori, el paisatge i la gent, i en com el mķn agrari conviu amb els reptes que les societats contemporānies es plantegen per al nou milˇlenni.

El premi destinat a obres en catalā estā dotat amb 1.500 euros, aportats pel Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí, que es publicarā a d'Editorial Barcino. Quant a les obres en castellā, amb una dotaciķ també de 1.500 euros aportats per Masia de Roures SL, serā publicat per l'editorial aragonesa PRAMES. El guardķ reservat a obres escrites en aragončs té una dotaciķ de 500 euros aportats per l'associaciķ empresarial #3Territoris i de la publicaciķ en tindrā cura Gara d'Edizions. L'ālbum ilˇlustrat infantil serā premiat amb 1.500 euros aportats també per #3Territoris i es publicarā per Editorial Juventud.

El termini d'admissiķ de les obres finalitzarā el 23 de maig i el veredicte es farā públic el 30 d'agost d'enguany.

© 2023 Observatorio del Paisaje de Cataluña | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net