Web del Observatorio del Paisaje

Informació a la premsa

REGRESAR

13 de Noviembre de 2012

Granollers comença els tallers d'implicació amb el paisatge

L'Ajuntament de Granollers inicia durant aquest novembre els tallers informatius del Pla d'Implicacó del Paisatge de Granollers. Les diverses trobades, que tenen l'objectiu de validar, contrastar i concretar documents tècnics, s'adrecen als sectors més representatius de la ciutat, tot i que estan obertes a tots els ciutadans i ciutadanes.

Ara Vallès - [Crónica]

Foto

El projecte d'implicació amb el paisatge granollerí, sota el lema Cada persona té el seu paisatge. A Granollers n'hi ha més de 60.000...Com vols el teu? convida a la participació ciutadana mitjançant la consulta sobre les vistes de la ciutat.

Les sessions i tallers es realitzaran al llarg del mes de novembre. El dimarts 20 ,a les 20 h, iniciarà l'activitat el sector associatiu. La trobada tindrà lloc a la Sala Tarafa. El dijous 22 de novembre a les 12 h tindrà lloc la sessió del sector agrícola, a les Escoles de Palou. Continuaran les trobades el dijous 22 a les 12 h amb el sector comercial a la Sala Tarafa; el divendres 23 a les12 h amb el sector industrial, també a la Sala Tarafa; i finalitzaran el dimarts 27 a les12 h amb el sector educatiu, també a la Sala Tarafa.

Les inscripcions per poder participar-hi s'han d'enviar al correu electrònic: participacio@ajuntament.granollers.cat, indicant el nom i cognom, el taller en el qual s'està interessat i, si s'escau, l'entitat a la que es representa. El Paisatge de Granollers pretén donar a conèixer i contribuir a l'apropiació del paisatge per part de la ciutadania i fomentar el sentiment d'identitat i, alhora, implicar als agents locals per a la conservació i millora del municipi. Per tal de participar en la consulta ciutadana cal emplenar la butlleta i dipositar-la a l'Oficina de d'Atenció al Ciutadà (c. de Sant Josep, 7) o a qualsevol centre cívic de la ciutat (Can Bassa, Palou, Nord, Can Gili, Jaume Oliver). També es pot participar fins al 15 de desembre, virtualment, a través de la pàgina web de l'Ajuntament.

© 2023 Observatorio del Paisaje de Cataluña | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net