Web del Observatorio del Paisaje

Informació a la premsa

REGRESAR

28 de Octubre de 2006

Generalitat, Consistoris i Consell Comarcal del Maresme (Barcelona) faran la carta del paisatge de la riera d'Argentona

Europa press - [Crónica]

La Generalitat, el Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments implicats han començat els treballs d'elaboració de la Carta del Paisatge de la Riera d'Argentona. L'estudi haurà de determinar les accions que han de realitzar-se per millorar qualitativament l'entorn de la zona.

En la carta participen Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Mataró, el Consell Comarcal i la Direcció General d'Arquitectura i Paisatge de la Generalitat.

El document que elaborin intentarà servir com a instrument de concertació d'estratègies entre els agents públics i privats amb l'objectiu de mantenir i millorar la qualitat dels valors paisatgístics naturals, culturals i econòmics amb la finalitat de fer-los compatibles amb un desenvolupament econòmic i social.

L'elaboració de la carta costarà 30.000 euros, que pagaran al 50% la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques i el Consell Comarcal.

© 2023 Observatorio del Paisaje de Cataluña | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net