Web del Observatorio del Paisaje

Press information

RETURN

30 November 2016

Adjudicada la construcciķ del passeig al Pas de la Casa

El Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicaciķ definitiva de la primera fase dels treballs del projecte de millora del paisatge en l'entorn urbā fronterer del Pas de la Casa, per 489.446,92 euros.

ANA Diari Ara - (Andorra) [Feature]

Foto

El carrer Major del Pas de la Casa / Arxiu Ana

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres l'adjudicaciķ definitiva de la primera fase dels treballs del projecte de millora del paisatge en l'entorn urbā fronterer del Pas de la Casa, a la parrōquia d'Encamp, per un import de 489.446,92 euros. Aquestes obres consisteixen en la realitzaciķ d'un passeig bordejant la llera del riu Arieja, d'uns 230 metres lineals amb comenįament a la CG2 i carrer Major, i final al carrer de l'Abeurador, i amb connexiķ al carrer de l'Arieja.

La construcciķ del passeig es farā sobre una estructura metālˇlica elevada respecte al nivell del terreny natural per tal d'evitar-ne al māxim la modificaciķ.

A causa de l'ampli abast d'aquest projecte, Ordenament Territorial ha previst diferents fases per a la seva total realitzaciķ, la primera de les quals ha estat adjudicada aquest dimecres pel Govern a l'empresa PROGEC per un import de 489.446,92 euros.

© 2018 Landscape Observatory of Catalonia | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net