Web del Observatorio del Paisaje

Press information

RETURN

1 March 2014

El Parc de la Sèquia posa a la venda una guia turística a l'entorn del canal

La guia ha estat editada per Cossetània, i els autors són en Josep Alert i en Pol Huguet, amb fotografies de Marc Sixto.

Elsetmanari.cat - [Feature]

Coincidint amb la 30ena edició de la Transèquia, que se celebrarà el proper diumenge 2 de març, el Parc de la Sèquia posa a la venda el llibre titulat "La Sèquia de Manresa. 10 camins a l'entorn d'un canal medieval".

La guia que es presentarà formalment durant el mes de març, està composada per 10 rutes pensades per al públic familiar, i que tenen com a escenari el territori de l'entorn del canal. A part de mostrar-ne l'entorn, el llibre també proposa una aproximació al canal manresà, des del punt de vista de la natura, el paisatge i la història i el patrimoni que hi podem trobar a l'entorn.

Es podrà comprar a partir del dia 28 de febrer a llibreries de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i també en els establiments del Parc de la Sèquia.

Gràcies a la complicitat creada amb els establiments, activitats i equipaments d'interès turístic de la zona a l'entorn de la Sèquia , el llibre porta incorporat un carnet segellable que permetrà accedir a descomptes i a promocions especials. Conjuntament amb el llibre, també es presentarà, durant el mes de març, una aplicació turística per mòbils, dirigida a tota la família i amb activitats i jocs de descoberta de l'entorn.

© 2023 Landscape Observatory of Catalonia | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net