Web del Observatorio del Paisaje

Press information

RETURN

13 November 2012

Granollers comenša els tallers d'implicaciˇ amb el paisatge

L'Ajuntament de Granollers inicia durant aquest novembre els tallers informatius del Pla d'Implicacˇ del Paisatge de Granollers. Les diverses trobades, que tenen l'objectiu de validar, contrastar i concretar documents tŔcnics, s'adrecen als sectors mÚs representatius de la ciutat, tot i que estan obertes a tots els ciutadans i ciutadanes.

Ara VallŔs - [Feature]

Foto

El projecte d'implicaciˇ amb el paisatge granollerÝ, sota el lema Cada persona tÚ el seu paisatge. A Granollers n'hi ha mÚs de 60.000...Com vols el teu? convida a la participaciˇ ciutadana mitjanšant la consulta sobre les vistes de la ciutat.

Les sessions i tallers es realitzaran al llarg del mes de novembre. El dimarts 20 ,a les 20 h, iniciarÓ l'activitat el sector associatiu. La trobada tindrÓ lloc a la Sala Tarafa. El dijous 22 de novembre a les 12 h tindrÓ lloc la sessiˇ del sector agrÝcola, a les Escoles de Palou. Continuaran les trobades el dijous 22 a les 12 h amb el sector comercial a la Sala Tarafa; el divendres 23 a les12 h amb el sector industrial, tambÚ a la Sala Tarafa; i finalitzaran el dimarts 27 a les12 h amb el sector educatiu, tambÚ a la Sala Tarafa.

Les inscripcions per poder participar-hi s'han d'enviar al correu electr˛nic: participacio@ajuntament.granollers.cat, indicant el nom i cognom, el taller en el qual s'estÓ interessat i, si s'escau, l'entitat a la que es representa. El Paisatge de Granollers pretÚn donar a conŔixer i contribuir a l'apropiaciˇ del paisatge per part de la ciutadania i fomentar el sentiment d'identitat i, alhora, implicar als agents locals per a la conservaciˇ i millora del municipi. Per tal de participar en la consulta ciutadana cal emplenar la butlleta i dipositar-la a l'Oficina de d'Atenciˇ al CiutadÓ (c. de Sant Josep, 7) o a qualsevol centre cÝvic de la ciutat (Can Bassa, Palou, Nord, Can Gili, Jaume Oliver). TambÚ es pot participar fins al 15 de desembre, virtualment, a travÚs de la pÓgina web de l'Ajuntament.

© 2022 Landscape Observatory of Catalonia | Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net