Informació a la premsa

TORNAR

30 de novembre de 2016

Adjudicada la construcciˇ del passeig al Pas de la Casa

El Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicaciˇ definitiva de la primera fase dels treballs del projecte de millora del paisatge en l'entorn urbÓ fronterer del Pas de la Casa, per 489.446,92 euros.

ANA Diari Ara - (Andorra) [Cr˛nica]

Foto

El carrer Major del Pas de la Casa / Arxiu Ana

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres l'adjudicaciˇ definitiva de la primera fase dels treballs del projecte de millora del paisatge en l'entorn urbÓ fronterer del Pas de la Casa, a la parr˛quia d'Encamp, per un import de 489.446,92 euros. Aquestes obres consisteixen en la realitzaciˇ d'un passeig bordejant la llera del riu Arieja, d'uns 230 metres lineals amb comenšament a la CG2 i carrer Major, i final al carrer de l'Abeurador, i amb connexiˇ al carrer de l'Arieja.

La construcciˇ del passeig es farÓ sobre una estructura metÓlĚlica elevada respecte al nivell del terreny natural per tal d'evitar-ne al mÓxim la modificaciˇ.

A causa de l'ampli abast d'aquest projecte, Ordenament Territorial ha previst diferents fases per a la seva total realitzaciˇ, la primera de les quals ha estat adjudicada aquest dimecres pel Govern a l'empresa PROGEC per un import de 489.446,92 euros.

© 2018 Observatori del Paisatge de Catalunya / Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net