Informació a la premsa

TORNAR

23 de gener de 2014

La Llibreria Serret institueix uns premis de literatura rural destinats a obres en catalÓ, aragonŔs i castellÓ

NovelĚla, assaig i Ólbum ilĚlustrat hauran d'explorar la vida rural en el mˇn contemporani.

Ara - [Cr˛nica]

Foto

La Llibreria Serret de Vall-de-Roures (Matarranya, Terol) ha creat quatre premis literaris de temÓtica rural per a obres de narrativa i en assaig en catalÓ, en aragonŔs i en castellÓ, a mÚs d'un quart premi reservat a un Ólbum ilĚlustrat infantil que tambÚ podrÓ ser escrit en anglŔs.

La dotaciˇ total entre les quatre categories Ús de 5.000 euros en concepte de drets d'autor per la publicaciˇ de les obres guanyadores, que han d'estar relacionades amb el mˇn rural d'avui, el territori, el paisatge i la gent, i en com el mˇn agrari conviu amb els reptes que les societats contemporÓnies es plantegen per al nou milĚlenni.

El premi destinat a obres en catalÓ estÓ dotat amb 1.500 euros, aportats pel Museu de la Vida Rural de l'Espluga de FrancolÝ, que es publicarÓ a d'Editorial Barcino. Quant a les obres en castellÓ, amb una dotaciˇ tambÚ de 1.500 euros aportats per Masia de Roures SL, serÓ publicat per l'editorial aragonesa PRAMES. El guardˇ reservat a obres escrites en aragonŔs tÚ una dotaciˇ de 500 euros aportats per l'associaciˇ empresarial #3Territoris i de la publicaciˇ en tindrÓ cura Gara d'Edizions. L'Ólbum ilĚlustrat infantil serÓ premiat amb 1.500 euros aportats tambÚ per #3Territoris i es publicarÓ per Editorial Juventud.

El termini d'admissiˇ de les obres finalitzarÓ el 23 de maig i el veredicte es farÓ p˙blic el 30 d'agost d'enguany.

© 2022 Observatori del Paisatge de Catalunya / Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net