Rec.0 Experimental Stores

Documentació:

http://www.recstores.com

País/regió:

Catalunya

Any:

2009

Escala d'aplicació:

Municipal

Descripció:

La iniciativa Rec.0 Experimental Stores consisteix en la transformació, dues vegades l'any, del barri del Rec d'Igualada —un vell barri industrial, format per un antic canal d'aigua de 3 km, adoberies en actiu i velles fàbriques en desús dels segles XIX i XX— en botigues de moda, on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus especials. L'objectiu és donar a conèixer a la població local i del país aquest paisatge industrial històric i revaloritzar-lo tot dotant-lo d'un nou ús vinculat amb la creativitat del món de la moda. Rec.0 Experimental Stores no és només una iniciativa lligada a la moda, sinó que també organitza activitats culturals, com ara concerts, recitals de poesia, exposicions o projeccions, entre d'altres, que donen una nova vida uns dies a l'any a aquest paisatge industrial.

Font de finançament:

Pública i privada

Agents impulsors:

Amics del Rec, municipi d'Igualada, Consell Comarcal de l'Anoia, Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Rec Stores.

TORNAR

 

© 2022 Observatori del Paisatge de Catalunya / Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net