Pla de paisatge de la vall de Thève Amont

Plan de Paysage de la Vallée de Thève Amont

Documentació:

http://www.parc-oise-paysdefrance.fr/1-18277-Les-actions.php
https://docs.google.com/file/d/0B-v-H_IN8-SSYU9pUWJSbXMwZWs/edit?usp=sharing

País/regió:

França

Any:

2008

Escala d'aplicació:

Supramunicipal

Descripció:

El Pla de paisatge té l'objectiu de construir un projecte local per a la vall de Thève Amont, que inclou parcialment nou termes municipals, amb la participació dels diferents agents implicats, entre els quals hi ha el Parc Natural Regional de l'Oise-Pays de France. El Pla deriva de la Carta del Parc Natural Regional de l'Oise-Pays de France, signada el 2004. El Pla de paisatge s'organitza en tres fases: la primera és de diagnosi i coneixement del paisatge; la segona estableix orientacions per al desenvolupament d'un projecte de paisatge local, i, finalment, la tercera és d'implementació del Pla per mitjà d'un programa d'accions operatives, normatives i educatives definides per cadascun dels municipis que formen part de l'àmbit d'actuació. És important destacar els processos de participació que s'han dut a terme en paral·lel per obtenir la visió del paisatge de la zona i conèixer les expectatives de futur de la ciutadania i els agents implicats.

Font de finançament:

Pública

Agents impulsors:

Parc Natural Regional de l'Oise i municipis de la Chapelle-en-Serval, Fosses, Mortefontaine, Orry-la-Ville, Plailly, Pontarmé, Survilliers, Thiers-sur-Thève i Ver-sur-Launette.

TORNAR

 

© 2022 Observatori del Paisatge de Catalunya / Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net