Franges. Els paisatges de la perifèria

 

 

L'assistència al seminari és gratuïta, però la inscripció és obligatòria ja que l'aforament és limitat. Per a realitzar la vostra inscripció, si us plau ompliu el següent formulari.

Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge de confirmació de l'Observatori del Paisatge. En cas de no rebre'l en un termini de tres dies, truqueu-nos al 972 27 35 64. La inscripció no es pot donar per confirmada fins que no s'hagi rebut el missatge.


NOM
COGNOMS
TELÈFON
CORREU ELECTRÒNIC
ADREÇA
POBLACIÓ
PROFESSIÓ
EMPRESA / INSTITUCIÓ

 

L'Observatori del Paisatge, amb NIF: Q08001286F, informa que, en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica de protecció de dades, les dades recollides en la present sol·licitud seran incloses en un fitxer amb la única finalitat de facilitar la inscripció al seminari Franges. Els paisatges de la perifèria. Per exercir el drets d'accés, rectificació i cancel·lació, pot fer-ho per escrit a l'Observatori del Paisatge (c/Hospici, 8 - 17800 - Olot o observatori@catpaisatge.net)

 

© 2020 Observatori del Paisatge de Catalunya. C/ Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net

Observatori del Paisatge