Franges. Els paisatges de la perifèria
 

 

 

. Exposició fotogràfica col·lectiva sobre els paisatges de la perifèria al Museu Comarcal de la Garrotxa , a càrrec de Jordi Bernadó, Albert Gusi, Aleix Plademunt, Rafael-López Munné i Llorenç Rosanes. Novembre-desembre 2010.

. Exposició al pati de l'Hospici sobre l'espai públic contemporani a les regions italianes de Calàbria i Sicília, a càrrec de Fabio Manfredi.

. Fotografies de gran format de la perifèria d'Osca, realitzades per Lorenzo Ordás, al Casal Marià.

. Exposició de fotografies dels alumnes del Curs de Paisatges Perifèrics, del professor Tino Soriano, a Can Trincheria, organitzada per la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot i l'Observatori del Paisatge de Catalunya. Novembre 2010.

. Projecció de la pel·lícula Petit indi, de Marc Recha, amb la col·laboració del CineClub d'Olot. 12 de novembre de 2010.

. Col·laboració de l'Àrea de Creació Contemporània a través de les exposicions “Uturism-utopism”, de Marcel Dalmau, que s'exposarà a l'Espai Zero1, i “Latifundi. Una visió de la ciutat a través dels infants”, basada en la percepció de l'espai urbà per part de la població infantil (Sala 15). Setembre-novembre 2010.

 

 

© 2020 Observatori del Paisatge de Catalunya. C/ Hospici, 8 - 17800 OLOT - Tel: +34 972 27 35 64 - observatori@catpaisatge.net

Observatori del Paisatge